Hei sinä uusi maisterifuksi, joka aloitat Real Estate Economics, Spatial planning and Transportation Engineering, Urban studies and Planning in Real Estate Economics tai EIT Urban Mobility maisteriohjelmassa, tervetuloa!

Tämä sivu on suunnattu juuri sinulle, tuleva Maanmittarikillan fuksi. Täältä löydät tarpeellista tietoa helpottamaan uusien opintojesi alkutaivalta. Insinööritieteiden korkeakoulun maistereille suunnattu Guild Guide vuodelle 2023 on nyt julkaistu ja sen löydät sivun vasemmasta reunasta. ja tulevaisuudessa löytyy sivupalkista. Guild Guide tustustuttaa sinut Otaniemen opiskelijaelämään, kiltoihin, minuun ja moniin muihin hyödyllisiin asioihin. Lisäksi voit halutessasi tutustua kandifukseille tarkoitettuun Apustimeen, josta saattaa myös löytyä sinua kiinnostavaa tietoa. Ja mikäli et löytänyt kysymykseesi vastausta Guild Guidesta tai Apustimesta, joihinkin useiten kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksen myös täältä.

Kommunikaatioon Otaniemessä suosittelen Telegram-sovelluksen lataamista ja liittymistä MK Masters 2023 ryhmään tästä linkistä. Jotta pysyisit vielä paremmin tasalla tulevista kiinnostavista tapahtumista, kannattaa seurata maisterifukseille suunnattua tiedotuskanavaa, sekä Maanmittarikillan tiedotuskanavaa Telegramin puolella. Tietoa tulevista tapahtumista löydät lisäksi killan nettisivujen tapahtuma-osiosta.

Maisterikapteenin lisäksi sinua auttamassa ovat ISOhenkilöt. Killalla on erikseen maisteri-ISOt, joille kaikille jaetaan 5-7 maisterifuksia huolehdittavakseen. ISOhenkilöt ovat kiltalaisia, jotka perehdyttävät sinua teekkarikulttuurin ja opiskelijaelämän saloihin. He auttavat sinua löytämään oikeat salit kampukselta ja kertovat missä on parhaat lounaat. Maisteri-ISOista suuri osa aloittavat omia maisteriopintojaan nyt syksyllä, joten voit tavata heitä samoilla kursseilla kanssasi. Oman ISOsi lisäksi voit kysyä neuvoa keneltä vain muulta ISOlta tai esimerkiksi killan hallituslaisilta. Heihin tulet tutustumaan jo ensimmäisen viikkosi aikana.

Suosittelen lämpimästi osallistumaan aktiivisesti kaikkeen toimintaan fuksivuotesi aikana, tehdään siitä yhdessä elämäsi paras vuosi! Vaikka olisit jo yhden fuksivuoden viettänyt, teekkarifuksivuotta ei voita mikään!

Mikäli sinulla on jotain kysymyksiä tai haluat muuten vain jo tutustua, minuun voi aina olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostin, Telegramin tai Whatsappin välityksellä


Daniel Guzman Monet
Maisterikapteeni '23
daniel.guzmanmonet (ät) aalto.fi

+358 40 685 1033
Siirry sivun alkuun