Tervetuloa kaikille uusille Kestävien yhdyskuntien (KEY), sekä kiinteistötalouden ja geoinformatiikan (KIG) opiskelijoille!

Me, Ninni ja Sakari, ollaan teidän fuksikapteenit, ja toimimme teidän oppaananne ISOjen ja muiden vanhempien opiskelijoiden avustuksella. Meihin voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä opiskeluun tai opintojen aloittamiseen liittyvissä asioissa! Voit aina olla myös yhteydessä kumpaan tahansa meistä henkilökohtaisesti.

Tämän sivuston alta löydät lisätietoa ja tärkeää informaatiota opintojen aloitukseen liittyen. Vasemmasta sivusta pääset lukemaan Maanmittarikillan fuksiopastasi Apustinta, ensin nettiversiona ja Elokuun aikana kotiin tulevana fyysisenä lehtenä! Alempaa pääset myös liittymään teille suunnatuille kanaville telegramissa, jonne pyrimme viestimään kaiken uusille opiskelijoille olennaisen tiedon. Siispä lukemalla Apustimen ja seuraamalla Telegramissa MK fuksitiedotuskanavaa ja liittymällä Mittarifuksit 2023 kanavalle (linkit alempana) saat varmasti enemmän kuin tarpeeksi tietoa aloittaa opinnot hyvällä mielin!

Suosittelemme lataamaan seuraavat sovellukset jo valmiiksi helpottamaan orientaation aloitusta:

  • Telegram on avoimeen lähdekoodiin perustuva viestintäsovellus, joka on laajassa käytössä opiskelijoiden keskuudessa. Telegramin saa ladattua älypuhelimelle, sekä tietokoneelle ja sitä voi käyttää myös selaimessa. Sinne lähetetään käytännössä kaikki tiedotus ja viestintä koskien tapahtumia ja aktiviteettejä. Telegramin etuna on sen laajat ominaisuudet ja mahdollisuudet suurempiin ryhmiin kuin muissa viestintäsovelluksissa. Linkit olennaisille telegram kanaville:
  • MK fuksitiedotus 2023-2024
    Mittarifuksit 2023

  • Aalto Space on sovellus, josta näet kaikki Otaniemen kampuksen opiskeluun tarkoitetut tilat. Sovelluksella voit varata tiloja omaan käyttöön tai sen avulla voit navigoida itsesi oikeaan luentosaliin.

Terveisin, fuksikapteenisi

Sakari
Sakari Mäntynen
050 366 4367
sakari.mantynen (ät) aalto.fi
Ninni
Ninni Tähti
040 357 3508
ninni.tahti (ät) aalto.fi
Siirry sivun alkuun