Oletko kiinnostunut kertomaan opiskelusta, opinnoista ja rakennetun ympäristön alasta niille nuorille sieluille, joilla on yhä toivoa? Lähde lukioihin pitämään abi-infoja tai muihin yliopiston markkinointitapahtumiin hymyilemään ihan muuten vain!

Maanmittarikilta on koonnut kaikille käyttöön materiaalia abi-infoja varten, joka on ladattavissa suomeksi sekä ruotsiksi. Lisäksi alla on ohjeita siitä, mistä voi saada rahallista korvausta infon pitämisestä.

Killalla on lisäksi abitoimikunta, joka pyörii abulaisten, abivastaavan ja opintomestarin voimin. Nykyisen abitoimikunnan voit katsoa täältä, ja mukaan pääsee hakemalla killan vuosittaisissa vaaleissa.

Lataa suomenkielinen versio tästä
Lataa ruotsinkielinen versio tästä

  • RIL korvaa matkakustannukset sekä tukee jokaista infoa 50 euron suuruisella palkkiolla. Lisämateriaalia ja tarkempaa tietoa löytyy osoitteesta http://www.ril.fi/fi/jasenyys-2/teekkarit/abi-infot.html
  • Aalto-yliopiston koulutuksen käyneille yliopisto tarjoaa jokaisesta info-tilaisuudesta korvaukseksi 100€ + 20€ lisäesityksistä, joka jaetaan esittäjien kesken jos esityksessä on mukana monta ihmistä. Saadakseen korvauksen pitää esitellä myös koko yliopistoa oman alan lisäksi. Matkakorvauksia yliopisto ei pääsääntöisesti maksa. Lisätietoa abimarkkinoinnista löytyy Aalto-yliopiston sivuilta.
Siirry sivun alkuun