Maanmittarikilta tekee laajaa yhteistyötä kiinteistötalouden, maankäytön suunnittelun, liikennetekniikan, geoinformatiikan, vesi- ja ympäristötekniikan alojen yritysten kanssa. Tämän lisäksi olemme aktiivisessa yhteistyössä alamme yhdistysten, liittojen ja alumniverkostojen kanssa.

Maanmittari voi toimia valmistumisen jälkeen työelämässä esimerkiksi asiantuntijana, analyytikkona tai suunnittelijana. Maanmittarit ovat haluttua työvoimaa usein jo ensimmäisistä opiskeluvuosistaan lähtien. Yhteistyö Maanmittarikillan kanssa on yrityksille oiva tilaisuus parantaa omaa näkyvyyttään ja samalla oppia, mitä kaikkea opiskelijat osaavatkaan.

Mahdollisia yhteistyömuotoja ovat esimerkiksi vuosijuhliemme tukeminen, haalarisponsorointi ja yritystapahtumiimme osallistuminen. Järjestämme mielellämme myös excursion eli vierailun yhteistyöyrityksen tiloihin. Yhteistyökuvioita ideoitaessa kannattaa ottaa yhteys yrityssuhdemestariimme. Haluamme myös aina välittää meitä tukeneiden yritysten työpaikkailmoitukset sähköpostilistallemme, mistä huolehtii killan tiedottaja.

Yritysyhteistyö rakennetaan yhdessä tekemällä. Tervetuloa kumppaniksemme!

 
Akseli Uotila
Yrityssuhdesihteeri
+358 407284446
akseli.a.uotila(at)aalto.fi

Iida Liimatainen
Tiedottaja
iida.liimatainen(at)aalto.fi

Vuosijuhlat

Maanmittarikillan vuosijuhla eli Kevätpäiväntasaus on killan vuoden kohokohta ja luonteeltaan arvokkain tapahtuma. Paikalle saapuu noin 150 vuosijuhlavierasta: maanmittariopiskelijoita, kunniavieraita, alumneja sekä yritysten edustajia. Juhlimaan saapuvat siis sekä alan tulevaisuuden ammattilaiset että nykyiset vaikuttajat. Tarjoamme yhteistyöyrityksillemme monipuolisesti näkyvyyttä Kevätpäiväntasauksessa.

Haalarit

Maanmittarikillan uudet opiskelijat eli fuksit saavat syksyllä haalarit, joita he tulevat pitämään lopun opiskeluaikansa erilaisissa opiskelijatilaisuuksissa. Yhteistyöyritystemme on mahdollista saada mainospaikka haalareista. Tämä kannattaa, sillä fukseille on tapana vinkata, että työnhaussa kannattaa aivan ensimmäisenä tarkistaa, minkä yrityksen logo haalareista löytyy.

Excursiot

Excursiot ovat tapahtumia, joissa yhteistyöyritys kutsuu opiskelijat vierailulle ja esittelee toimintaansa. Hyvä excursio koostuu mielenkiintoisesta asiasisällöstä, hyvästä ruoasta ja juomasta sekä rennosta seurustelusta yrityksen edustajien ja opiskelijoiden kesken esimerkiksi saunan lauteilla.

Maanmittarikilta järjestää myös jo perinteeksi muodostuneen kotimaan excursion sekä ulkoexcursion. Kotimaan PuoliPitkä eli PP kokoaa yhteen 40-50 iloisen maanmittariopiskelijan joukon, joka kiertää kotimaata useamman päivän ajan vieraillen alan yrityksissä ja tutustuen kohdekaupunkeihin. Maanmittarikillan Ulkomaan Pitkä puolestaan kohdistuu ulkomaisiin kaupunkeihin ja siellä sijaitseviin yritysten toimipaikkohin. Vuonna 2022 Ulkomaan Pitkällä vierailtiin Amsterdamissa ja Pariisissa tutustumassa alan kohteisiin.

Muut yhteistyömuodot

Kiltalehtemme Geometres hauskuuttaa opiskelijoitamme sukkelilla jutuillaan neljä kertaa vuodessa. Yrityksen on mahdollista saada puolen sivun, kokonaisen sivun tai aukeaman mainos Geometrekseen.

Haluamme aina välittää alamme yritysten opiskelijoille suunnatut työpaikkailmoitukset sähköpostilistallemme. Rekrytointiviesteistä voi olla suoraan yhteydessä killan tiedottajaan.

Siirry sivun alkuun