EhdokkaatJenna SirénNoora KoskelaSaana NeulasalmiPanu LaaksoVilja LohiMilla Hyttinen
Kuva
EsittelyMoi! Oon Jenna Sirén, Lempäälästä Espooseen päätynyt 1. vuoden mittari. Kotiseudulla mut tunnetaan niin päikkytätinä kuin lelukaupan myyjänä. Kiltiksestä on syksyn aikana tullut lähes päivittäinen hengailupaikka ja en pistäisi yhtään pahakseni, jos voin kantaa korteni kekoon Montun ylläpidossa. Lasten sotkujen siivoilu on myös tuttua hommaa, vaikka kyllä meillä päiväkodissakin lapset saivat omat sotkut siivota... Kahvinkeiton jalon taidon myös omaan, kaupassa osaan käydä ja ottaa kuitin mukaan! Tykkään puuhastella vähän sitä sun tätä ja innostun helposti monista jutuista. Mulle on tärkeää, että voin olla avuksi ihmisille mun ympärillä ja tässä pestissä pääsisin tätä toimittamaan.Moikka! Oon Noora Koskela, 1. vuoden KIG-opiskelija. Kaikenlainen puuhailu ja tonttuilu on mun mielestä kivaa ja annan erittäin mielelläni auttavaa kättäni siellä, minne ikinä kerkeän. Jään helposti hengailemaan minne mihinkin, mm. kiltikselle ja oonkin viettänyt siellä paljon aikaa. Olisi upeeta siis olla mukana myös sen ylläpidossa ja kehittämisessä! Hejsan! Mä oon Vilja Lohi ja opsikelen KEY:llä ekaa vuotta. Oon vasta opiskellu täällä pari kuukautta, mutta sanoisin, että 90 % kampuksella vietetystä ajasta on ollu kitliksellä. Kiltiksellä tulee siis vietettyä paljon aikaa ja olis kiva päästä myös mukaan killan toimintaa ja montun ylläpitoon 🙂 Moikka! Olen Milla Hyttinen ja fuksi KEY:llä. Tässä syksyssä mun mielestä yksi parhaista asioista arjessa on ollut mahdollisuus hengailla kiltiksellä ja tutustua siellä uusiin ihmisiin. Sen takia olisi kiva myös itse kantaa korkeni kekoon ja osallistua kiltahuoneen ylläpitoon ja kehittämiseen.
Miten parantaisit Montun viihtyisyyttä?
Viihtyisä kiltahuone on sellainen, jossa kaikilla on mukava ja turvallinen olo olla ja jossa voi sekä opiskella että oleskella, joten ylläpitäisin tätä parhaani mukaan. Lisäksi kiltiksellä voisi järjestää enemmän esimerkiksi yhteisiä kahvitteluita, lautapeli-iltoja yms. muuta rentoa tekemistä.
Mä pitäisin huolta siitä, että täällä (eli Montussa :)) olis aina siistiä ja viihtyisää.Mun mielestä meidän kiltis on kotoisa ja viihtyisä tällä hetkelläkin. On kuitenkin hyvä pitää huolta että yleinen siisteys ja viihtyisyys pysyy yhtä hyvänä tai parempana.
Siirry sivun alkuun