EhdokkaatVeera EskelinenAino Parkkonen
Kuva
EsittelyHei moi! Mä oon Veera, toisen vuoden mittari, ja haen Maakansallisbaletin taiteelliseksi johtajaksi. Pyrin kohtaamaan muut aina positiivisella meiningillä, ja kun hyvä musiikki soi, mut löytää tanssilattialta. Oon osallistunut Maakansallisbaletin toimintaan aina innolla ja tanssitaustaa multa löytyy useammalla fontilla. Uskon, että taiteellisen johtajan pesti sopisi mulle hyvin.Hellouu! Mä oon Aino, 2. vuoden mittari ja haen Maakansallisbaletin taiteelliseksi johtajaksi. Oon ollut Maakansallisbaletin toiminnassa aktiivisesti mukana ja esiintyminen muiden ballerinojen kanssa erilaisissa tapahtumissa on ollut hauskinta ikinä.
Multa löytyy tanssitaustaa, ja ennen kaikkea sitä olennaista intohimoa, jota mkb:ssa tarvitaan ja siks koen, että sopisin tähän hommaan!
Millaisena näet Maakansallisbaletin tulevaisuuden osana kiltaa?Maakansallisbaletti tulee jatkamaan rooliaan killan yhteishengen ja tunnelman nostattajana sekä hyvän mielen tuojana. Maakansallisbaletti lisää killan näkyvyyttä entisestään uskomattomien esiintymisten ja aktiivisen toiminnan kautta.Nään Maakansallisbaletin myös tulevaisuudessa killan merkittävänä yhteishengen luojana ja juhlatunnelman nostattajana! Mkb rohkaisee kiltalaisia heittäytymään ja pitämään hauskaa!
Miten kehittäisit Maakansallisbaletin toimintaa?Aiemmat taiteelliset johtajat ovat saaneet Maakansallisbaletin toiminnan loistavasti sujuvalle tasolle. Pyrkisin kehittämään toimintaa mahdollistamalla uudenlaisia esiintymistilaisuuksia, aiempien perinteisten keikkojen rinnalle.

Koen, että mulla olisi annettavaa toimintaan niin luovalla kuin tunnelman nostattamisen saralla - samalla ryhmän perusarvoja ja luonnetta kunnoittaen. Toisin mukanani bängereitä biisivalintoja ja euforisia esiintymisnumeroita. ✨
Edelliset taiteelliset johtajat ovat aktiivisella toiminnallaan saaneet Mkb:n Otaniemen halutuimmaksi esiintyjäksi, joten ylläpitäisin tätä samaa kehitystä.

Inspiraatiota löytyy, joten tavoitteena olisi tuoda uusia uskomattoman upeita koreografioita ja ohjelmanumeroita legendaaristen bängereiden ohelle.🔥
Siirry sivun alkuun