EhdokkaatEmilia SuojärviJoonas SinerkariOlli Harju
Kuva
EsittelyOlen Emilia, kolmannen vuoden mittari ja toisen kauden liikuntatutor.

Olen liikuntatutorina päässyt järjestämään monenlaisia liikuntatapahtumia ja sen myötä olisin kiinnostunut ottamaan jatkossa lisää vastuuta killan liikuntatoiminnasta.

Olisin motivoitunut kehittämään killan liikuntatoimintaa ja huolehtimaan, että kiltalaiset pääsevät jatkossakin liikkumaan monipuolisesti niin perinteisten liikuntatapahtumien kuin uusien lajikokeilujenkin parissa.
Mikä on mielestäsi liikuntavastaavan tärkein tehtävä?Liikuntavastaavan tärkein tehtävä on huolehtia liikuntatiimin toiminnasta ja varmistaa kiltalaisten mielipiteiden kuuntelu koskien liikuntatapahtumia. Liikuntavastaava siis huolehtii, että liikuntatutorit ovat kärryillä tehtävistään ja kiltalaisilla on monenlaisia mukavia liikuntatapahtumia vuoden ympäri.
Miten kehittäisit killan liikuntatoimintaa?Kehittäisin liikuntatoimintaa lisäämällä erittäin matalan kynnyksen toimintaa. Liikunta ei aina tarvitse viikkojen ilmoittautumisia ja monimutkaisia järjestelyjä, vaan yhteisestä liikunnasta voitaisiin virallisten tapahtumien lisäksi sopia nykyistä useammin spontaanisti myös MK sport chatissa.
Siirry sivun alkuun