EhdokkaatJuuli VäätäinenElli HapponenAapo KivariAlisa LehtonenPinja TamminenJenna SirénEmmi Vieira
Kuva
EsittelyHeippa! Oon Elli, viidennen vuoden mittari ja kiltatoiminnassa isommissa ja pienemmissä hommissa pyörinyt vuosien mittaan. Hupisuunnittelijan pesti kiinnostaa, koska olisi kiva järkätä killalle kiinnostavia ja hauskoja hupi- ja kulttuuriaktiviteetteja, ja minulla on paljon ideoita kiinnostavasta tekemisestä!
Mooi! Mä oon Aapo, oon tokan vuoden mittari ja haen tänä vuonna ISOvastaavaks ja hupsuks. Tähän mennessä oon ISOilun lisäks ollu killan toiminnassa mukana (valitettavan laiskana) Geometreen toimittajana, hyvinkin ahkerana kiltishengarina ja sit kans järkänny musajuttuja jo useempaankin tapahtumaan. Sekä ISOvastaavan että hupsun roolissa ois kiva päästä järkkäämään porukalle eeppisii ja mieleenpainuvii tapahtumii. Ihmisenä oon yleisesti ottaen tosi sosiaalinen ja pyrin oikeestaan kaikis tilanteissa luomaan ympärille sellasta hyvää fiilistä et kaikilla ois ihan rento ja kiva olla. Kaikissa ihmisten kanssa työskentelyyn liittyvissä jutuissa koen mun suurimmaks vahvuudeks sen, että oon tosi empaattinen ja koen että ymmärrän ihmisiä yleisesti ottaen tosi hyvin. Pyrin kans varsinkin ISOtoiminnassa ja muissa vastaavissa olemaan mahdollisimman helposti lähestyttävä ja tietyl tapaa vähänniinku semmonen kaikkien kaveri jee 🙂
Moro! Oon Jenna Sirén, alunperin Lempäälästä tuleva ekan vuosikurssin KIG-opiskelija. Tampereella tunnettiin aiemmin päikkytätinä ja Ideaparkissa (lasten)lelukaupan myyjänä. Hupijuttuja tykkään tehdä sekä varsinkin järjestää! Fuksiprojektissa oon mukana yhtenä vastuutekijänä, osa-alueena ohjelma ja tarvittaessa tarjoilu. Olin myös haalaritoimikunnassa sekä logotiimissä mukana, logoista esimerkiksi ideoimassa ja toteuttamassa mittarimato –logoa. Harrastuksia on löytynyt vuosien varrelta laidasta laitaan klassisesta pianomusiikista kisatwerkkiin ja salireenaamiseen. Lähestyn ideointia ajatuksella mikään idea ei ole huono idea ennen kuin toisin todistetaan. Hyvä ryhmähenki on mun mielestä kaiken a ja o. Hupsuna haluisin avustaa tapahtumien järkkäämisessä, että meidän mahtava yhteishenki säilyy ja vaan paranee! Moi! Oon Emmi, kolmannen vuoden mittari, ja oon ollut tässä muutaman vuoden mittaan aktiivinen niin killan kuin muidenkin yhdistysten pesteissä. Hupsun tehtävä kiinnostaa minua erityisesti siksi, että kulttuuri, historia, tiede ja tietysti hupi ovat erittäin lähellä sydäntä. Mun mielestä on tärkeää luoda vastapainoa vaativille kouluhommille vähän erilaisilla tapahtumilla, jotka tuovat hauskuutta ja kulttuuria mittareiden arkeen.
Millaisen hupi- tai kulttuuritapahtuman haluaisit järjestää?Omiin mielenkiinnonkohteisiini kuuluu teatteri, joten erityisen kivaa olisi järkätä killalle retki teatteriin, vaikkapa esimerkiksi kesällä, kun kesäteatterikausi on huipussaan ja killan tapahtumakalenteri on muuten hiljaisempi. Erilaiset hupiexcut ja -tapahtumat, kuten paintball, karaokekierros, sieniretki tai ystävänpäiväkorttien askartelu ovat myös idealistalla. Lisäksi viime vuonna Wapun alla suurta suosiota ja upeita käymistuotteita tuottanut Maanmittarikilju-tapahtuma on omalla puuhalistalla huolimatta siitä, saanko olla tekemässä sitä hupisuunnittelijan pestissä vai muuten vaan! Rakkaus ja intohimo kiltatoimintaa kohtaan on suuri ja ottaisin hupisuunnittelijan pestin vastaan suurella intohimolla ja aina valmiina avustamaan ulkkista isompien ja pienempien tapahtumien järjestämisessä!Sellasen joka painuu mieleen. Tähänastisista tapahtumista mun mielestä kaksi on ylitse muiden: Keväällä järkätty MK pomppii sekä Koiria ja kiltiskahvia (VOL 1 ja 2). Nää on se kiltatapahtumien Golden standard mihin kaikkien tapahtumien pitäis eeppisyydessään pyrkiä. Kuitenkin, jos näiden kahden lisäks maailma edes tarvii muita tapahtumia, voin ainakin sanoa että mun mielestä kiltalaisten Megazone-räiskintätaitoja ei ole vielä ainakaan mun opiskeluaikana mitattu asiaankuuluvalla tavalla. Oikeesti mä vaan haluun Megazoneen mut kukaan ei oo vielä suostunu lähtee mun kaa. Myöskään vuosittaista MarioKart-turnausta (IK:ta vastaan??) ei oo tietääkseni vieläkään olemassa, ja tähänkin tulisi mielestäni suhtautua asiaankuuluvalla vakavuudella.Koiria ja kiltiskahvia oli super mukava, joten olisin mieluusti mukana järjestämässä vol.3 samasta konseptista! Villinä ideana mittareiden oma pakohuonepeli voisi olla hauska idea jalostaa pidemmälle ja järjestää, tai esimerkiksi joukkolähtö innokkaalla porukalla ihan ihka oikeaan pakohuoneeseen.Erittäin tärkeää on kuulla kiltalaisten toiveita, joten järjestäisin vuoden alussa ensin kaikille mittareille suunnatun kyselyn. Itse arvostan kaikenlaista taidetta ja musiikkia, joten excu esimerkiksi Ateneumin ja Sinebrychoffin taidemuseoihin tai yhteislähtö Polyteknikkojen Orkesterin konserttiin kiinnostaa. Myös ihan Otaniemen lähettyviltä löytyy erinomaisia kohteita, kuten EMMAn taidemuseo, Gallen-Kallelan Museo ja Espoon kulttuurikeskus. Näiden kulttuurikokemusten lisäksi kiltalaisia kiinnostaisi varmasti esimerkiksi Linnanmäki-päivä.
Siirry sivun alkuun