Huom. hakijat on esitelty kahdessa erillisessä taulukossa. Ylemmän taulukon alta löytyy siis toinen.

EhdokkaatPaavo KuosmanenRiku KiveläJesper FagerlundValtu MalinenAntti NevalainenNoora KoskelaEedit NissiläAldo NieminenVappu MarsioOskar LiljavirtaMilla HyttinenMaija Pousar
Kuva
EsittelyHei moi! Jag heter Riku, ja siihen loppukin ruotsin osaaminen nopeesti. Oon kita fuksi ja haen apu ie rooliin.

Työmäärän suuruus on viehättävää ja kiire tuo iloa elämään. Mutta vitsit sikseen, kiireellisessä tilanteessa osallistun mielelläni ongelmanratkaisuun eikä toimiminen paineen alla ole minulle vierasta, sillä olen tottunut kiireellisiin tilanteisiin töissäni kiinteistöhuollossa.
Hei! Mä oon Jesper. Aloitin tänä vuonna KIGillä ja olen ehtinyt syksyn aikana ottaa jo kaksi apuIE tyyppistä työpistettä sitseillä, joista nautin erittäin paljon. Olen huomannut, että järjestelytehtävät ovat minulle luontaisia, ja nautin siitä, kun asiat sujuvat suunnitellusti. Haluan varmistaa, että kaikki voivat nauttia tapahtumasta täysillä. Kaiken kaikkiaan uskon, että voisin olla erinomainen apuIE ja tuoda lisäarvoa muille tapahtumille. Olen motivoitunut ja valmis antamaan panokseni yhteisömme hyväksi.Heipsu! Oon Noora Koskela, KIG-fuksi. Tykkään kaikenlaisesta järkkäilystä ja pöhisemisestä. Oon ollut nyt jo mukana haalaritoimikunnassa ja sen logotiimissä sekä fuksiprojektin vastuuntekijöissä, ja oon tykännyt tosi paljon olla mukana killan toiminnassa! Sitseillä nakkeilusta mulla on kokemusta jopa Kuopiosta saakka 😉

Mun mielestä paras tulos saadaan, kun tehään hyvällä asenteella, yhteen hiileen puhaltaen ja kunnolla alusta loppuun mutta pilke silmäkulmassa. Mulla myös on kokemusta kilpatason joukkueurheilusta nyt jo yli 12 vuoden ajalta, joten erilaisissa tiimeissä toimiminen on mulle enemmän kuin tuttua.
Moikka! Oon Eedit ✨ Pääaineena opiskelen kiinteistötaloutta, mutta kiinnostaa myös kaikki luova työskentely. Olisin hyvä valinta tehtävään, koska oon tehokas, oma-aloitteinen ja positiivista seuraa! Moro, olen Aldo ja sanoisin, että täytän apu ie:n paikan täydellisesti. Musikaalisuuden ja laiskottelun lisäksi olen ahkera tarpeen tullen. Heimoi, oon Oskar(Osku) ja oon ekan vuoden KIG-opiskelija. Haluisin olla mukana rakentelemassa mittareiden huippumenoa ja meininkiä. Järjestötoiminta on myös edelliseltä alalta tuttua, missä ehdinkin toimia mm. isäntänä, tapahtumavastaavana ja haalarimerkkivastaavana.Moikka! Olen Milla Hyttinen ja fuksi KEY:llä. Mun mielestä ois hauskaa päästä mukaan killan toimintaan. Oon tänä vuonna kerran työpistettä tehdessä ollut auttamassa sitsien järkkäämisessä ja se kokemus yllätti mut niin positiivisesti että innostuin Apu IE:n hommista. Parasta oli yhteishenki ja tapahtuman tunnelma.Moikka! Oon Maisa, key fuksi. Tykkään järkkäillä kaikenlaisia tapahtumia ja oon esimerkiks tällähetkellä yks meijän fuksiprojektin vastuutekijöistä. Ois ihana päästä tekemään erilaisia hommia hyvässä porukassa! ApuIE:n hommissa mun vahvuus ois varmasti hyvin paineenalla toimiminen, tiimipelaaminen ja se, että kaikkea ei pidä ottaa liian tosissaan 😀
Miten koet toimivasi osana ryhmää kiireellisissä tilanteissa?Kiireellisissä tehtävissä ymmärrän tehtävien tärkeyden ja osaan asettaa ne etusijalle. Tämä auttaa minua tekemään nopeita päätöksiä siitä, mitkä asiat on hoidettava ensin. Tällaisissa tilanteissa tärkeintä on kuitenkin tiimityö, jotta asiat hoituvat onnistuvalla tavalla.
Pystyn hyvin pysymään rauhallisena enkä ala panikoimaan kiireellisissä tai stressaavissa tilanteissa. Pidän huolen siitä, että itse teen koko ajan jotain ja olen apuna siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Pyrin myös ajattelemaan aktiivisesti kokonaisuutta, jotta kaikki saadaan tehtyä mahdollisimman sujuvasti. Myös hommien priorisointi on tärkeää: aina kaikkea ei ehdi tekemään niin hyvin kuin haluaisi ja pitää tarvittaessa luovasti soveltaa.

Toki olis jees jos ei olis kiire, joten koitetaan ennaltaehkäistä sitä hyvällä aikatauluttamisella, valmisteluilla ja työnjaolla, mutta muuttuvat tekijät kuuluu asiaan, eikä niihin voi aina varautua.

Toimin kiireellisissä tilanteissa rennosti ja omatoimisesti, kuitenkin kunnioittaen yhteisiä visioita. Kysyn myös apua ja delegoin tehtäviä silloin, kun se on tarpeen! Meitsi hoitaa 😎
Toimin mielestäni mainiosti ja rennosti kiireellisissä tilanteissa tietäen mitä tehdä. Ryhmässä soveltaminen vaatii hieman keskittymistä, mutta hyvän porukan kanssa mitä MK:sta löytyy ei siinä ole vaivan vivahdettakaan.Koen olevani yleisesti hyvä ryhmässä työskentelijä, eivätkä kiireelliseet tilanteet tuota minulle hirveästi stressiä.Välillä toki stressi iskee kun on kova kiire ja paineet, mutta yleensä ryhmässä toiminen helpottaa asiaa varsinkin jos yhteishenki on hyvä ja työnjako selvillä. Koen olevani aika rauhallinen ja kärsivällinen tyyppi joten pystyn kyllä kiireellisissäkin tilanteissa yleensä toimimaan hyvin.Ryhmässä on tärkeää, että jokainen tietää ja löytää itselleen sopivan roolin, jotta kiireessä kaikki eivät vain juokse pää kolmantena jalkana minne sattuu. Omasta mielestäni sovin kaikenlaisiin rooleihin, missä vain voin auttaa ryhmän toimintaa!
Siirry sivun alkuun