Maanmittarikilta hakee jäsenistään kahta vuosijuhlatirehtööriä 123-vuotis vuosijuhlille sekä kahta ulkoexcursiotirehtööriä järjestämään killan ulkomaanmatkaa. Molempien pestien kautta pääset järjestämään killan huikempia ja isoimpia tapahtumakonsepteja, jotka jättävät lämpimät muistot mittarien sydämiin useiksi vuosiksi. Lue lisää pesteistä ja niiden toiminnasta alta sekä kysy lisää edellisen vuoden tapahtumajärjestäjiltä. He vastaavat erittäin mielellään kaikkiin tapahtumia koskeviin kysymyksiin!

Vuosijuhlatirehtöörit (2 kpl)

Vuosijuhlatirehtöörit vastaavat killan vuosijuhlan Kevätpäiväntasauksen järjestämisestä. Kevätpäiväntasaus on killan suurin ja sykähdyttävin tapahtumakonsepti, jota kaksi onnekasta pääsee jälleen kerran suunnittelemaan. Vuosijuhlat koostuvat cocktail-tilaisuudesta, pääjuhlasta, jatkoista ja seuraavan päivän silliaamiaisesta. Vuosijuhlatirehtöörinä päätät juhlien sijainnista, ohjelmasta ja koristeluista, paitsi budjetin suuruudesta (vaikkakin tirrejen hulluimmatkin fantasiat ja ideat pyritään mahdollistamaan!) Parasta on se hetki, kun lähes puolen vuoden suunnittelun jälkeen pääsette vihdoin näkemään kädenjälkenne konkreettisesti, kun kevät huipentuu vuosijuhlailtaan Kevätpäiväntasauksessa! Työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä täysin kahdestaan, vaan vuosijuhlatirehtöörit kasaavat avukseen vuosijuhlatoimikunnan, jonka kanssa hommat rullaavat näppärästi eteenpäin. Tiivis työskentely yhdessä vuosijuhlatoimikunnan kanssa on kivaa puuhaa kouluhommien ohelle, ja fukseihinkin pääsee tutustumaan työvuoroissa tavallista paremmin. Vuosijuhlat järjestetään maaliskuussa ja lopullinen päivämäärä juhlille lukitaan tänä syksynä.

Aiempi vuosijuhlakokemus juhlijana on tirehtööreille plussaa, mutta tärkeintä on innokas asenne ja juhlamieli suunnittelun edetessä kohti kevättä 2024! Kysymyksiä pestiin liittyen voi esittää viime vuoden vuosijuhlatirehtööreiltä Tuulilta (@tuulink), Elliltä (@emantaeltsi) ja Inkeriltä (@inkeri).

Ulkoexcursiotirehtöörit (2 kpl)

Ulkoexcutirehtöörien vastuuna on nimensä mukaisesti killan ulkomaan excursion UVP:n järjestäminen. UVP on järjestetty epäsäännöllisen säännöllisesti, viimeksi vuosina 2017, 2018, 2022 sekä 2023. UVP vie Mittareita milloin minnekin päin maailmaa, ja UET:nä sinulla onkin matkan suunnittelussa vain taivas rajana! Ulkoexcutirehtöörit eivät matkaa järjestäessään jää kuitenkaan ypöyksin, vaan voivat halutessaan kasata avukseen Ulkoexcutoimikunnan jossa on perinteisesti ollut noin neljä jäsentä. Pestissä parasta on vapaus matkan suunnittelussa sekä ikimuistoisten hetkien tuottaminen rakkaille kiltalaisille. Vapauta siis sisäinen matkaoppaasi, Indiana Jonesisi tai wanderlustisi, ja lähde mukaan suunnittelemaan yhtä killan huikeimmista tapahtumista!

Aikaisempi UVP- tai muu ulkoexcukokemus on tietenkin plussaa, mutta tässä pestissä eniten merkitsee intohimo matkan suunnitteluun. Kysymyksiä pestiin liittyen voi esittää viime vuoden EmeritusUlkoexcutirehtööreiltä Joelilta (@MittariJoel) ja Jounilta (@hussoja)

Miten hakea?

Ennakkohaku pesteihin on avattu ja se päättyy maanantaina 25.9. klo 23.00. Pesteihin on mahdollista asettua ehdolle myös paikan päällä kokouksessa. Haku toteutetaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Hakuun kuuluu A4 kokoinen pdf-tiedosto, jossa hakija esittelee omaa juhla- tai matkainspiraatiotaan vapaamuotoisesti. Mikäli haet tirehtööriksi kaverin kanssa, voitte liittää hakemuksiinne yhteisen tiedoston. Jokainen kuitenkin hakee tirehtööriksi omalla hakemuksellaan.

Tirehtöörit kumpaankin pestiin valitaan killan syyskokouksessa tiistaina 26.9. klo 17 alkaen. Hae mukaan alta!

Ilmoittautuminen:

    Haen / I apply to *

    Hakijat:

    Hakemukset:

    Siirry sivun alkuun