Mikä olisikaan parempi paikka kuulla sisäpiirin tietoa sivuainemahdollisuuksista kuin itse niitä opiskelevilta? Vallitsevan koronatilanteen vuoksi vuosittainen Sivuainesauna muuttaa muotonsa Sivuainesuunnistukseksi, jotta kilta pystyy tarjoamaan kaikille turvallisen tapahtuman. Tapahtuma järjestetään 8.10. klo 18-21, ja tapahtumassa esitellään tutkintoon soveltuvia sivuainekokonaisuuksia uusille kandiopiskelijoille. Tarjolla on siis täyttä törinää sivuaineista, hyvien ystävien kera!

Rastikiertely sisältää kokonaisuudessaan kahdeksan eri sivuaineen esittelyn neljällä eri sisärastipaikalla sekä yhden vapaamman ulkorastin (pukeuduthan siis lämpimästi!). Ulkorastilla on myös mahdollisesti hieman pientä purtavaa. Esittelyihin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Tapahtumaan kannattaa siis tulla kuulemaan parhaat ja huonoimmat puolet kustakin sivuainemahdollisuudesta, mutta myöskin kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä!

Keräämme nimilistan varotoimena osallistujilta ja säilytämme listaa kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen. Ethän saavu tapahtumaan kipeänä vaan jäät kotiin seuraamaan tapahtumaa etäyhteydellä.

    Seuraatko paikan päällä vai etänä?

    Oletko rastinpitäjä vai fuksi?

    Ilmoittautuneet

    Siirry sivun alkuun