Laittakaahan lämpimästi päälle ja vaelluskengät jalkaan, sillä 16.-17.10.2021 on luvassa ikimuistoinen viikonloppu Nuuksion reiteillä! Vaellusreittien valloituksen lisäksi luvassa on muuta hauskaa reitkeilyohjelmaa ja eräfiilistelyä! Tapahtuma on avoin kaikille kiltalaisille ja aikaisempaa retkeilykokemusta ei vaadita!! Majoitusvaihtoehtoja on useampia: Käytössä on OK 77 suunnistusseuran mökki, alueelta löytyy laavu, käytössä tulee olemaan myös puolijoukkueteltta sekä oma teltta on myös mahdollinen, mikäli sellaisen omistaa. YIT:n sponsorin tuella retki on osallistujille maksuton!! Lisätietoa tapaamispaikasta ja tarkemmasta aikataulusta lähetetään myöhemmin ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen tälle mahdollisesti ainutkertaiselle mittarivaellukselle aukeaa keskiviikkona 22.9. klo 12:00 ja sulkeutuu sunnuntaina 10.10. klo 23.59.

MITÄ? Reipas syksyinen ulkoiluviikonloppu
MISSÄ? Lähimmässä kansallispuistossa Nuuksiossa
MILLOIN? La-su 16.10.-17.10.
MIKSI? Ulkoilma ja puiden halailu / Mittarit ja puiden halailu / Puut ja mittareiden halailu 😀

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautuneet

Ps. Ilmoittautuneiden nimet saattavat näkyä usean eri majoittautumistyypin alla. Majoittumiset tasataan ihmisten toiveiden mukaan ja jokaisen lopullinen majoittautuminen ilmoitetaan varmaksi lähempänä tapahtumaa. 🙂

Mökki (15 paikkaa)

Varasijalla:

Laavu (6 paikkaa)

Varasijalla:

Pj-teltta (15 paikkaa)

Varasijalla:

Oma teltta (rajaton)

En jää yöksi (rajaton)

Siirry sivun alkuun