HUOM! Koronatilanteen vuoksi Kolme kovaa excua on tarkoitettu tänä vuonna vain fukseille.

Fundi ja Maanmittarikilta järjestävät yhdessä excursion Reaglen toimistolle Helsinkiin. Reagle toivottaa Maanmittarikillan uudet opiskelijat tervetulleiksi excursiolle tiistaina 6.10. klo 17.00 alkaen.

Excursiolla pääset tutustumaan yhden Suomen nopeimmin kasvavan kiinteistöalan neuvonantoyrityksen toimintaan ja kuulemaan millaista on toimia transaktioneuvonannon tehtävissä. Illan aikana kerromme Reaglen tarinan sekä tulevaisuuden vision, mutta haluamme myös kuulla tulevilta alan ammattilaisilta, miltä maailma teidän silmissä tulevaisuudessa näyttää. Lisäksi illan aikana pohditaan, minkälaisia ongelmia kiinteistömaailmassa on ratkottavana ja millaisia mahdollisuuksia nämä ongelmat luovat uusille toimijoille. Tarjolla on syötävää ja juotavaa, jotta keskustelu käy kuumana ja ideoita riittää.

Mukaan excursiolle mahtuu 15 opiskelijaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti! Lisää Reaglesta ja meidän tiimistä voit lukea meidän nettisivuilta: www.reagle.fi

HOX! Ethän tule sairaana tai flunssaisena exculle. Osallistujia kehotetaan myös käyttämään Koronavilkku-sovellusta ja käyttämään maskia saapuessaan paikalle julkisilla liikennevälineillä.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 15.9 klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona 30.9. klo 23.59.

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/323825395734076/

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Ilmoittautuneet:

Varasijalla:

Siirry sivun alkuun