Oletko aina haaveillut sitsaamisesta vaikkapa ukkisi, naapurisi, besusi tai vaimosi kanssa? Nyt se on mahdollista, sillä MK:n kaveriperhesitsit tulevat jälleen! Nyt on siis ennennäkemätön mahdollisuus tutustuttaa läheisesi (huom. K18) killoista perheimpään ja valottaa hieman mittarikulttuurin salaisuuksia.

Tervetuloa siis korkkaamaan uutta sitsikautta ja nauttimaan teekkarikulttuurista Smökkiin ystävien ja tuttavien voimin lauantaina 21.1.!

Paikkoja on yhteensä 192, ja kukin osallistuja saa ottaa seuraansa 1-2 avecia. Jotta mahdollisimman moni mittari pääsisi osallistumaan vuoden ensimmäisille sitseille, toivomme harkintaa avecien määrässä.

Ilmoittautuminen alkaa la 7.1. klo 12 ja päättyy to 12.1. klo 23.59, jolloin ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi. Ilmon auetessa avecit ilmoittautuvat itse erikseen, ja mittari ilmoittaa avecinsa pöytäseuruetoiveen kohdalle. (Avecin ei tarvitse siis itse ilmoittaa pöytäseuruetoivetta). Tule ja ota siis avecisi mukaan ja viimeistelkää asunne yhteisellä twistillä!

Jos haluat, voit virittäytyä sitsitunnelmaan jo seuraavan kappaleen saattelemana:
https://www.youtube.com/watch?v=TfTqvFllheA

Smökissä nähdään!
Ps. Jos herää kysymyksiä, slidee tg:ssä @irkkuli tai @eeonnela

MITÄ: Kaveriperhesitsit + jatkot
MISSÄ: Servin Mökki (Jämeräntaival 4, Otaniemi)
MILLOIN: 21.1.2023 kokkarit 17.30, gongi 18.00
MIKSI: Koska killoista perhein
DC: Cocktail + avec-match
MITÄ MAKSAA: max. 17 €

KaveriPerheSitsit on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä Maanmittarikilta hyväksy tapahtumissaan minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi ja lisätietoja löydät osoitteesta https://www.ayy.fi/…/palvelut…/hairintayhdyshenkilot

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuneet

Varasijalla

Siirry sivun alkuun