Hohtavatko omat haalarisi liian paljon? Erottuuko fuksian punainen hiha liikaa mattamustista? Minkäs väriset haalarit muilla otaniemen leikkikentän asukkailla on? Hae vastaukset näihin haalarigaalasta!

Ensi viikon tiistaina 23.3. on haalarigaala, jossa pääsette pienryhmissä hieman ulkoiluttamaan haalareita Otaniemen tutuissa maastoissa tai kotisohvillanne! Kiertely sisältää isojen ja muutaman muun tekemiä rasteja, joissa pääsette viettämään aikaa yhdessä turvaväleistä huolen pitäen raikkaassa Otaniemen ulkoilmassa. Rastit ovat kylmärasteja, eikä niissä ole rastimiehiä, joten kontakteja muiden kanssa ei synny. Rastit löytyvät myöhemmin esiteltävästä kännykkäsovelluksesta, jossa niitä voi suorittaa. Osalla rasteista on etäyhteydellä olevat rastimiehet. Jos haluat osallistua tapahtuman kotoa, onnistuu sekin hyvin!

Haalarigaala 23.3. kello 18.00

Varaa mukaan lämpimät vaatteet (haalarit), oma puhelin matkalaturi, jos sellainen löytyy, teekkarimieltä ja tarvittavat maskit sekä käsidesit itsellesi (Kiltahuoneen edustalta saatavilla maskeja).

 

    Osallistun tapahtumaan viiden hengen ryhmissä livenä vai etänä?

     

    Siirry sivun alkuun