Jälleen kerran Maanmittarikilta ry:n Perinnesitsit ja MIL ry:n vuosijuhlat on yhdistetty yhdeksi suureksi Syyspäivän täräykseksi,
joka tuo yhteen maakansan vauvasta vaariin. Päiväksi tälle syksyn juhlien huipentumalle on valikoitunut perjantai 23.9.
Sitsien cocktailtilaisuus järjestetään Opiskelijakulttuurimuseolla klo 17.30 alkaen, ja varsinainen iltatilaisuus alkaa klo 18.30 Servin Mökissä.

Luvassa on tyylikkäät ja perinteitä kunnioittavat sitsit, joilla mittarikansa pääsee tutustumaan toisiinsa.
Luvassa on niin kaunista laulua kuin jotain mahdollisesti tanssijalkaa vipattavaa esitystä!

Juhlimaan mahtuu 192 vierasta. Fuksien, sekä kutsuvieraiden ilmottautumiset ovat etusijalla ja muiden paikat voidaan vahvistaa vasta ilmottautumisen päätyttyä.
Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 29.8. klo 16 ja sulkeutuu 8.9. klo 23:00. Tällöin ilmoittautuminen on myös sitova. Ilmoitamme 9.9. varmistetut paikat juhliin, jolloin on vielä mahdollista perua ilmoittautuminen.

Hinnat (kasvis/kala):

Fuksi 16/18€
Opiskelija 20/22€
Valmistunut 30/32€
Kannatuslippu 50€

Pukukoodi: Cocktail

Syyspäivän täräys on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä Maanmittarikilta hyväksy tapahtumissaan minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, olethan yhteydessä tapahtuman järjestäjiin tapahtuman aikana tai sen jälkeen. Järjestäjät ovat paikalla tapahtumassa ja heidän yhteystiedot löydät läsystä. Voit myös halutessasi aina ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@ayy.fi ja lisätietoja löydät osoitteesta https://www.ayy.fi/fi/palvelut-jasenille/hairintayhdyshenkilot

Lisätietoa tapahtumasta ja vastauksia kysymyksiin voi tiedustella
Maanmittarikillan fuksikapteeneilta.
tg: @mittarikaput
Sähköpostit: pinja.salo@aalto.fi
joona.lipponen@aalto.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuneet

Varasijalla

Siirry sivun alkuun