Mittarit penkkiurheilemaan 🏒

Aina ei jaksa liikkua itse ja se on ihan ok. Onneks liikunnan ilosta voi nauttia myös penkkiuhreilun muodossaa! Ja nyt liikuntajengi vie mittareita penkkiurheilemaan jääkiekon pariin!

Marraskuun lopulla koittaa huikea mahdollisuus päästä katsomaan Jääkiekon SM-liigaa, kun HIFK kohtaa Pelicansin Helsingin jäähallilla 30.11. Kiekko osuu jäähän klo 18.30 ja paikkoja kiltalaisille on 20 kappaletta. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 15.11. klo 12 ja sulkeutuu 28.11., jolloin ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi.

Peliin hankitut liput ovat opiskelijalippuja, joten varmistathan että sinulla on voimassa oleva opiskelijakortti! Tapahtumaa on tukemassa YIT, jonka mahdollistamana tapahtuma on kiltalaisille ilmainen! 🤩

MITÄ: Jääkiekon SM-liigaa HIFK vs Pelicans
MISSÄ: Helsingin jäähallilla (Nordenskiöldinkatu 11-13)
MILLOIN: Ke 30.11. klo 18.30 alkaen
MIKSI: Koska mittarit ja jääkiekko!
MITÄ MAKSAA: Ei mitään (kiitos YIT)

//

Mittaris on the bench 🏒

At the end of November, you will have a great opportunity to watch the Finnish Ice Hockey League when HIFK meets Pelicans at Helsingin jäähalli on 30.11. The puck hits the ice at 18.30 and there are 20 seats available. Registration opens on Tuesday 15 November at 12 and closes on 28 November, when registration becomes binding.

The tickets bought for the game are student tickets so make sure that you have a valid student card! The event is supported by YIT, which makes the event free for guild members! 🤩

WHAT: HIFK vs Pelicans.
WHERE: Helsingin jäähalli (Nordenskiöldinkatu 11-13)
When: Wednesday 30.11. at 18.30
WHY: Because mittaris and hockey!
WHAT: Nothing (thanks to YIT)

Ilmoittautuminen / Registration:

    Minulla on voimassaoleva opiskelijakortti / I have a valid student card *

    Ilmoittautuneet / Registered:

    Varasijat / Queue:

    Siirry sivun alkuun