Ehdota alla olevalla lomakkeella killan vuosijuhlissa 20.3.2021 jaettavia kunnianosoituksia. Maanmittarikilta voi osoittaa kunnioitusta killan ja kiltalaisten eteen tehdystä työstä. Maanmittarikillan kunnianosoituksia ovat kultainen ja hopeinen ansiomerkki, kunniajäsenyys sekä muut kunnianosoitukset, kuten kunniakirja tai stipendi.

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää killan nykyiselle tai entiselle jäsenelle erityisen ansioikkaasta toiminnasta Maanmittarikillan hyväksi. Henkilö on toiminut killassa aktiivisesti ja edistänyt kiltalaisten asioita ansiokkaasti. Henkilö on valmistunut, tai pian valmistumassa.

Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää killan nykyiselle tai entiselle jäsenelle ansioikkaasta toiminnasta Maanmittarikillan hyväksi. Henkilö on toiminut killassa aktiivisesti ja edistänyt kiltalaisten asioita ansiokkaasti. Hopeisia ansiomerkkejä jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017.

Muu kunnianosoitus voidaan myöntää nykyiselle tai entiselle jäsenelle aktiivisesta osallistumisesta killan toimintaan esim. kunniakirja.

Aikaisemmat kunnianosoituksien saajat löydät täältä.

Lomake on auki 28.2. saakka.

    Nimimerkkisi / Your name

    Ehdokas / Your suggestion*

    Kunnianosoitus (esim. Kultainen tai Hopeinen ansiomerkki tai muu kunnianosoitus) / The honorary award (such as a golden or a silver pin or other honorary award)*

    Perustelut / Reasoning*

    Siirry sivun alkuun