Oletko pohtinut ISOksi hakemista? Onko ISOilussa jotakin, mikä on jäänyt mietityttämään? Haluaisitko tietää lisää siitä, millaista on toimia liikuntatuutorina? Tai haluaisitko vain päästä viettämään aikaa parhaiden mittarikavereiden ja ISOjen seurassa? Jos vastasit kyllä, laita luistimet jalkaan ja liity seuraamme talviseen ISOinfoon Tapiolan jääpuutarhaan tiistaina 9.2. klo 17-20 välisenä aikana.

Tervetuloa mukaan luistelun täyteiseen ISOinfoon! Ilmoittaudu alla olevista ajankohdista siihen, joka sopii sinulle parhaiten.

Ryhmä 1: klo 16-17
Ryhmä 2: klo 17-18
Ryhmä 3: klo 18-19
Ryhmä 4: klo 19-20

Jotta voisimme taata kaikkien luistelijoiden turvallisuuden, jaamme fuksit ja vanhemmat opiskelijat pienempiin ryhmiin. Ilmoittaudu siis siihen infoaikaan, joka sinulle sopii parhaiten! Jokaiseen ryhmään mahtuu viisi (5) fuksia ja viisi (5) nykyistä ISOa. Jos et pääse osallistumaan luisteluinfoon, ei huolta, sillä ISOilun saloista on luvassa myöhemmin myös etänä toteutettu infotapahtuma!

Tapiolan jääpuutarhalta on myös mahdollista vuokrata luistimia hintaan 5€⛸

MITÄ: ISOiluinfoa luistelun merkeissä
MILLOIN: tiistai 9.2. klo 16-20 välisenä aikana
MISSÄ: Tapiolan jääpuutarha

Ilmoittautuminen

Huom. ryhmiin mahtuu enintään 5 fuksia ja 5 ISOa

  Olen? *
  [radio fuksi use_label_element "ISO" "Fuksi" Ryhmävalinta / Group * [radio group use_label_element "Ryhmä 1" "Ryhmä 2" "Ryhmä 3" "Ryhmä 4"]

   

  Ilmoittautuneet

  Ryhmä 1: klo 16-17

  Fuksit

  ISOt

  Ryhmä 2: klo 17-18

  Fuksit

  ISOt

  Ryhmä 3: klo 18-19

  Fuksit

  ISOt

  Ryhmä 4: klo 19-20

  Fuksit

  ISOt

   

  Siirry sivun alkuun