Haluaisitko olla järjestämässä kiltalaisille erilaisia hupi- ja kulttuuritapahtumia tänä keväänä ja ensi syksynä? Uuden toimihenkilöpestin, hupisuunnittelijoiden, haku on nyt auki!

Hupisuunnittelijat, tuttavallisemmin hupsut, ovat killan ulko- ja kulttuurimestarin uudet apukädet, jotka avustavat ulkkista tämän tehtävissään. Tässä pestissä pääset ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia laidasta laitaan oman mielenkiintosi mukaan! Pesti on nyt ensimmäistä kertaa tulossa käyttöön, joten lopulliset tehtävät ovat vasta muotoutumassa. Hae siis mukaan ja tule järjestämään hauskaa toimintaa kiltalaisille kuin myös kehittämään tämän pestin toimintaa eteenpäin!

Esimerkkejä toiminnasta, jota hupsut voisivat järjestää:

  • Hupiexcut
  • Kulttuuritapahtumat: museo- ja studiovierailut
  • Pihapelitoiminta
  • Etäpelailu
  • Muuta oman luovuuden ja ideoiden mukaan!

Hupsut valitaan seuraavassa killan kokouksessa torstaina 25.03 klo 17. Hupsuja valitaan 1-3 kappaletta ja mikäli hakijoita on enemmän kuin kolme kappaletta suoritetaan valinta vaalikokouksen tapaan äänestämällä niin, että jokaisella kokouksessa paikalla olevalla kiltalaiselle on yksi (1) ääni. Hakijoilla on kokouksessa mahdollisuus esittäytyä lyhyesti ennen äänestyksen alkua. Ennakkohaku pestiin sulkeutuu päivä ennen kokousta ke 24.03 klo 23.59, mutta ehdolle voi asettautua vielä myöskin kokouksessa. Mikäli pestiin tai sen hakemiseen löytyy mitään kysymyksiä, voi niitä esittää nykyiselle ulkkikselle Jepelle (Telegram: @prinssijeppe).

Ennakkohaku hupisuunnittelijaksi on sulkeutunut:

Hakijat:

Siirry sivun alkuun