Kiinnostaako opiskelu Maanmittarikillan opintoalojen parissa?

Tämä on juuri oikea sivu löytää kootusti kaikki tieto koskien killan kandipääaineita. Maanmittarikiltaan kuuluu kaksi Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun kandidaattiohjelmaa: Kestävät yhdyskunnat sekä Kiinteistötalous ja geoinformatiikka. Alta löydät lyhyet kuvaukset aloista ja pääset kuulemaan opiskelijoilta heidän opinnoistaan ja sen tarjoamista monipuolisista mahdollisuuksista.

”Opinnot ovat olleet monipuolisia ja tarjonneet erinomaiset mahdollisuudet urakehitykselle.”

– Mittarifuksi21

Kestävät yhdyskunnat

Millainen suunnittelu takaa, että yhteiskuntamme toimii kestävällä tavalla? Aalto-yliopiston Kestävät yhdyskunnat -pääaine sopii opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuuden merkittävimpien teemojen parissa. Hakukohteesta voi jatkaa suoraan Water and Environmental Engineering tai Spatial Planning and Transportation Engineering -maisteriohjelmaan.

Lisätietoa koulutusohjelmasta: https://www.aalto.fi/fi/koulutustarjonta/kestavat-yhdyskunnat-tekniikan-kandidaatti-ja-diplomi-insinoori

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka

Kiinteistötalous ja geoinformatiikka -hakukohde yhdistää kaksi merkittävää tieteenalaa ainoana Suomessa samaan tekniikan kandidaatin tutkintoon. Opiskelijalle avautuvat mielenkiintoiset uranäkymät yhteiskunnan avainpaikoille, joissa kunnianhimolle ja luovuudelle ei aseteta rajoja. Hakukohteesta voi jatkaa suoraan Geoinformatics tai Real Estate Economics -maisteriohjelmaan.

Lisätietoa koulutusohjelmasta: https://www.aalto.fi/fi/koulutustarjonta/kiinteistotalous-ja-geoinformatiikka-tekniikan-kandidaatti-ja-diplomi-insinoori

Kestävien yhdyskuntien opinnot

Kiinteistötalouden ja geoinformatiikan opinnot

Siirry sivun alkuun